Hjälp Center

Självbetjäning

Verktyg för logistik

Fraktkostnad Uppskattning, Paket Spår, Frakt begränsning.

Leveransstatus

Orderdetalj, Snabbvisning, Leveransstatus.

Nödvändig leverans

Om beställningen inte har skickats inom 3 dagar efter betalning, kan du klicka här för att uppmana frakt.

Efter-Försäljning

Ej levererad, objekt förlorade/skadade, logistik förfrågningar assistans.

Saldo Detaljer

Kontrollera kontosaldo, betalningshistorik, återbetalning detaljer, Fyll på saldo.

Vanliga frågor

Verifiera & Köp tid:
Peking tid 09:00-18:00 inskickad beställning, vi kommer att behandla det inom 6 timmar för att slutföra;
Peking tid 19:00-08:00 inskickad beställning, vi kommer att behandlas före klockan två nästa dag;

Obs: förutom för kan inte kontakta säljaren eller onormala beställningar
Säljarens leveranstid: Generellt kinesiska inhemska Taobao säljare kommer att skicka ut leveransen inom 3~7 dagar (med undantag för en del av de anpassade produkterna apre-order objekt)
Jingdong, Amazon självkörande logistik kommer att leverera objekt på samma dag för inköp (inte självkörande, franchised handlare skickar ut leverans inom 3-5 da
Den faktiska varaktigheten beror på säljaren
Kinesiska inhemska leveranstiden till Mulebuy lagret:(Mulebuy lagret ligger i Chengdu, Sichuan)
För säljare i SIchuan provinsen- normalt kommer din beställning att anlända till vårt lager inom 1-2 dagar. andra provinser, runt 3-5 dagar.

1. Orderstatus är ”Order pending”: Du kan besöka användarcenter → ”Order” för att avbryta dina beställningar. Din betalning kommer omedelbart att återbetalas till ditt Mulebuy saldo.
2. Orderstatus är ”Order processing”: Du kan besöka användarcenter → ”Order” för att avbryta dina beställningar. Om vi inte har köpt varorna, kommer vi att avbryta beställningen och återbetala ditt Mulebuy saldo inom en arbetsdag.
3. Orderstatus är ”Köpt”: Du kan besöka användarcenter → ”Order” för att klicka på ”aftersales” på motsvarande beställning. Vi kommer då att begära återbetalning från säljaren. Om säljaren ännu inte har levererat varorna, motsvarande pengar kommer att återbetalas till ditt Mulebuy kontosaldo vid säljarens bekräftelse, vilket normalt tar 3 dagar.
4. Orderstatus är ”Seller Skickad”: Om säljaren använder falska spårningsnummer och inte skickar ut artiklarna; du kan besöka användarcenter → "Order" för att klicka på "aftersales" på motsvarande beställning. Vi kommer då att begära återbetalning från säljaren. Motsvarande pengar kommer att återbetalas till ditt Mulebuy kontosaldo vid säljarens bekräftelse, vilket normalt tar 7 dagar.
5. 5 dagar efter att orderstatusen blir ” Lagrad i lager ” : Du kan besöka användarcenter → ” Beställning ” för att klicka på ” efterförsäljning ” på motsvarande order . Vi kommer då att begära tillbaka med säljaren men vi kan inte garantera godkännande. Med säljarens godkännande kommer vi att behandla returen så snart som möjligt. Det returnerade paketspårningsnumret kommer att visas i motsvarande beställning. Efter att säljaren tagit emot artiklarna och återbetalat oss kommer systemet automatiskt att returnera pengar till ditt Mulebuy kontosaldo. Generellt sett tar denna process 7-15 dagar och det beror på vilken tid säljaren spenderade på att bekräfta återbetalningen.

Om du har några frågor eller klagomål, tveka inte att kontakta vår 7×(9:00-18:00)(UTC+8) online kundtjänst när som helst. Dessutom är du välkommen att kontakta vår kundchef genom att skicka honom ett mail (service@Mulebuy. Om ) för att uttrycka dina shoppingupplevelser med oss. Vår vision är att erbjuda den bästa servicen till våra kunder och tillfredsställa dem, så att vi inte kan se missnöjda fall. Om så är fallet kommer vi definitivt att lyssna på våra kunder och lösa de relevanta frågorna säkert.

Naturligtvis kan du helt enkelt berätta vad du vill. Vårt expertteam hjälper dig att hitta välrenommerade säljare, högre kvalitet liknande objekt med lägre pris etc.

Oroa dig inte, så länge dina objekt är lagliga, kommer vi att göra vårt bästa för att ge dig bästa möjliga råd. Vissa speciella objekt kan ha olika begränsningar på grund av ländernas policy. Kontakta vår kundtjänst för mer hjälp.

Som tidigare nämnts, Mulebuy är inte bara att tillhandahålla service till vår kund, Vi erbjuder också en stark och effektiv eftermarknadstjänst, inklusive kvalitetsfrågor och leveransfrågor. Vi är inte som andra plattformar som överför ansvaret till säljare eller logistikföretag, eftersom Mulebuy är våra kunders pålitliga vänner. Vårt unika 7×(9:00-18:00)(UTC+8) kundservice team, som är professionella och tvåspråkiga, kommer att följa upp någon av dina frågor tills dina frågor har lösts eftersom kunden först är vårt mål.

Shopping Agent Service är vår kordstjänst. Vi köper varor från Kina till våra kunder baserat på kundernas önskemål och instruktioner. Dessutom tillhandahåller vi tjänster för hela processen från rekommendation vid inköp, kvalitetskontroll, lagring, leverans och efter försäljning tjänster för att säkerställa att våra kunder får nöjda produkter. Den bättre shoppingupplevelsen kommer att uppnås genom att använda vår tjänst Shopping Agent .
Genom Mulebuy webbplats kan du få vad du vill genom att göra betalningar med lokal valuta. Processerna visas som nedan:

1. Logga in på vår webbplats för att söka efter de objekt du vill att vi ska köpa åt dig genom att tillhandahålla objektdetaljer. I detta steg kommer vi att ge viss relaterad information, såsom leverans eller köp tips / rekommendationer, eller till och med för att hjälpa dig att hitta bättre alternativ.
2. När objekten har anlänt till vårt lager kommer vi att inspektera produkternas kvalitet för dig och lagra dem i vårt lager. Du har upp till 3 månaders ledigt lagringsutrymme för att lagra dina föremål.
3. Du kan välja en lämplig leveranstid och påminna oss om att leverera dina varor till dig. Om du inte behöver dessa objekt omedelbart, Vi rekommenderar att du lagrar fler varor och levererar dem till en enda försändelse för att spara leveransavgifter.
4. Oavsett om objekten är på väg eller kommit till din plats, vår kundtjänst kommer att ta ansvar för att hjälpa dig när det gäller eventuella eftermarknadsfrågor.

0 serviceavgift är vår servicefilosofi. Kunderna behöver bara betala varorna kostnader och leveransavgift, ingen annan extra serviceavgift tillkommer. Det betyder dock inte att vår tjänstekvalitet skulle äventyras. Däremot är vårt mål att erbjuda den bästa kundservicen inom detta område. Därför välkomnar vi våra kunder att jämföra oss med andra tjänsteleverantörer på marknaden när det gäller servicekvalitet och avgifter